1
 
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

 

 

 

 


Aanmelding Jaargebruik


- Kosten: € 99,- (excl. BTW)

- Gebruiksduur: Jaar

- Inclusief als Gratis Welkomstgeschenk de software Offertes schrijven (Inclusief Rekentool en Boekje)  t.w.v. € 69,- (excl. BTW)
 

Aanmelding Kennismaking

Ter kennismaking maakt u gebruik van alle Rekenmodellen, Tools en Vakinformatie.

- Kosten: € 49,-(excl. BTW)

- Gebruiksduur: Twee maanden

Levergarantie

De inhoud van Orders & Opdrachten Binnenhalen is omvangrijk en wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe Rekenmodellen, Tools en Vakinformatie.
Mocht desondanks het door u gezochte item nog niet beschikbaar zijn dan zorgen wij ervoor dat een van onze auteurs het gevraagde item binnen twee werkdagen aanlevert. U beschikt dus altijd over de onderwerpen die u zoekt.

Garantie
Wilt u om wat voor reden dan ook uw Gebruik stopzetten dan kan dat op elk moment. U zit dus nergens aan vast! 

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst.


 

Wat vinden onze gebruikers van deze portal?

Snel een goed marketingresultaat zonder allerlei dure bureaus te hoeven inschakelen (Jan de Waard, Directeur Adviesbureau)

Met deze Orders & Opdrachten Binnenhalen weet ik zeker dat ik een ijzersterke DM-Actie op touw zet. (H. van Nieuwkerken, Salesmanager)

Het schrijven van commerciŽle brieven en scripts is niet mijn sterkste kant. Met de tools uit deze portal lukt het me wťl! (Marga van Ammerdijk, Marketingassistente)

Orders en Opdrachten binnenhalenNieuwe abonnees ontvangen geheel gratis de CD-ROM Grip op Offertes Schrijven, inclusief een handzaam boekje over het schrijven van scorende Offertes. (winkelwaarde Ä 69,-). Deze CD-ROM is speciaal ontwikkeld voor verkoopmedewerkers die offertes schrijven.

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.