1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief
 
 FINANCIEEL - Financieel Beheer
Hoe stuurt u uw bedrijf financieel?
Liquiditeitsbeheer
Administratieve Organisatie van uw Bedrijf
Treasury Management
Cash Flow
Voorraadbeheer: hoe doet u dat?
Declaraties van uw Personeel


Andere dossiers


 

Administratieve Organisatie van uw Bedrijf

De uitwerking van een degelijke administratieve organisatie heeft tot doel een fundament te leggen voor de beheersing van uw organisatie en de minimalisatie van de bijbehorende risico's. Dit vindt plaats door procedures en richtlijnen op te stellen inzake nagenoeg alle processen binnen uw organisatie.

Indien uzelf of uw accountant de administratieve organisatie gaat uitwerken, dan dient u er rekening mee te houden dat van functionarissen de functie wordt genoteerd en niet de naam van de functionaris zelf. Op die wijze blijft u namelijk de administratieve organisatie aanpassen bij iedere personeelswisseling.

Meer informatie?
Meld u aan als gebruiker van de portal Financieel Sterk Ondernemen (FSO). U krijgt dan de beschikking over handige financiële rekentools, financiële stappenplannen en checklists en financiële modellen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Dit gedeelte van Financieel Sterk Ondernemen (FSO) is exclusief voor abonnees. U moet zijn ingelogd om de tools en documenten te kunnen gebruiken.

Bent u nog geen gebruiker van Financieel Sterk Ondernemen? Meld u hier aan.

Demo's

Klik hier voor de totale inhoudsopgave Financieel Sterk Ondernemen