1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief
 
 HRM - ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN
Arbo en Verzuim
RI
ARBO en Beroepsziekten
De Arbeidsinspectie
De Arbodienst
Bedrijfshulpverlening
De Arbocatalogus
Arbo en Zelfstandigen
ARBO - TOOLS


Andere dossiers


 

ARBO en Beroepsziekten

De oorzaken van het ontstaan van beroepsziekten zijn zeer divers. Ondanks de verplichting van bedrijven een risico-inventarisatie en -evaluatie te maken, is op brancheniveau het inzicht in de arbeidsrisico's vaak nog onvoldoende. De overheid stimuleert de ontwikkeling van arbeidscatalogi voor de preventie van werkgebonden gezondheidsschade en verbetering van de arbeidsomstandigheden. Jaarlijks geeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Arbobalans uit. Deze biedt een overzicht van de arbeidsrisico's in verschillende bedrijfstakken.

Dit gedeelte van HRM-Tools voor Leidinggevenden is exclusief voor abonnees. U moet zijn ingelogd om de tools en documenten te kunnen gebruiken.


NOG GEEN ABONNEE? Meld u aan voor HRM-Tools voor Leidinggevenden.

Gratis Vragenservice voor Personeelsvragen

Aan deze Portal "HRM-Tools voor Leidinggevenden" werken verschillende deskundigen mee. Zoals een arbeidsrechtadvocaat en een personeelsconsultant. Heeft u vragen voor onze arbeidsrechtadvocaat bij het samenstellen van een arbeidscontract? Of aan onze personeelsadviseur bij een praktijksituatie? U krijgt als abonnee binnen twee werkdagen een antwoord op maat.

Klik hier voor de totale inhoudsopgave HRM tools voor leidinggevenden

Arbeidscontract maken