1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

RESELLER-PROGRAMMA VOOR ZAKELIJKE WEBSITES

Verkoop van professionele software op commissiebasis

Om welke site gaat het?
www.digi-profs.nl is de website van Digitale Professionals. Op deze site wordt praktische software verkocht aan ondernemers op het gebied van Marketing & Verkoop, Personeel en FinanciŽn.

Waaraan kunt u meedoen?
Wordt uw website bezocht door bezoekers met een zakelijke achtergrond? Door ondernemers, managers en adviseurs? Dan is het voor u wellicht aantrekkelijk om mee te doen met ons zogenoemde reseller-programma. Een geautomatiseerd systeem waarmee uw site tegen betaling op basis van omzet geÔnteresseerde bezoekers terecht laat komen op de website van Digitale Professionals.

Wat zijn de voordelen?
Het mes snijdt aan twee kanten. De bezoekers van uw site zijn tevreden over de doorverwijzing en hun aankoop via uw site levert u een aanzienlijke extra omzet op zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

De vergoeding?
Digi-Profs geeft een commissie van 7.5 % van de prijs van het bestelde product. Met productprijzen van 19 euro tot 129 levert dit al snel een royale vergoeding op.

Hoe werkt het reseller-programma?

Wie komt hiervoor in aanmerking?
In principe komt elke website voor dit programma in aanmerking die wordt bezocht door bezoekers met een zakelijke achtergrond. Digitale Professionals beoordeelt elke aanvraag apart en behoudt zich het recht voor sites met racistische en/of pornografische inhoud te weigeren.

Meedoen met dit programma
Om te starten met het reseller-programma hoeft u uitsluitend uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier. U ontvangt per e-mail de benodigde informatie en de inlogcodes voor uw eigen overzichtpagina. Op deze overzichtpagina worden alle bestellingen automatisch geregistreerd die via uw site tot stand zijn gekomen. U vindt hier ook enkele formaten banners en bijbehorende html- codes die u naar keuze op uw site kunt plaatsen.

Uitbetaling van uw commissie
Het uitbetalen van uw commissie gebeurt op maandelijkse basis. Aan het eind van ieder kalenderjaar worden alle openstaande commissies verrekend.

Alleen aankopen die binnen vier weken na een bezoek van een klant via uw website worden gerealiseerd, worden gekoppeld aan uw account. Bestelt een bezoeker dus pas na twee maanden software op de site van Digitale Professionals dan ontvangt u hierover geen commissie. In de praktijk vinden de meeste bestellingen direct bij het eerste bezoek aan onze site plaats.

Voordelen

  • U bent verzekerd van extra inkomsten zonder zelf investeringen te hoeven doen
  • Geen verplichtingen: u kunt zich gratis en vrijblijvend aanmelden als affiliate!
JA, ik doe mee met uw reseller-programma van Digitale Professionals
Website *
Contact persoon *
Email adres *
Gewenste Gebruikersnaam *
Gewenst Wachtwoord *

Orders en Opdrachten binnenhalenCommerciŽle Tools voor meer Omzet (Zowel Off line als Online)

Helpt u dagelijks met Verkooptools, Verkoopmodellen, Checklists en Stappenplannen op het gebied van Marketing & Sales. Lees meer > ...